Title of a News Article

Urfa bir ilki daha yaşayacak

.

Urfa bir ilki daha yaşayacak
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa Bisiklet İl Temsilciği tarafından düzenlenecek olan "Urfa Sokakları Dağ Bisikleti Yarışı" 15 Mayıs Pazar günü start alacak.

Şanlıurfa'nın tarih kokan eşsiz sokaklarında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan yarışmada; 3 ayrı klasmanda olacak, erkeklerde 18 yaş altı ve 19 yaş üstü, kadınlarda ise tek kategori olarak yarışılacak. Yarışma ödüllü olup başvuralar ise ücretsiz olacağı belirtildi.

Şanlıurfa Bisiklet İl Temsilcisi İbrahim Halil Ünlü, “Bütün bisiklet severleri davet ediyoruz. Yarışta birinci olmaktan ziyade katılım önemlidir. Yarışmaya katılım ücretsizdir. Ödüller ise 1.’ye 1.500 TL, 2.’ye 1000 TL ve 3.’ye ise 750 TL para ödülü verilecektir.  Yarış rotamız Balıklıgöl’den başlayıp tarihi sokaklardan devam edilerek kale arkasından tekrar Balıklıgöl’de son bulacaktır. 3 ayrı klasmanda yarışacak olan sporcular 18 yaş altında 18,5 km tek tur halinde ve 19 yaş üstünde ise 25 km 2 tur olarak bitirilecektir. Bu yarış Urfa’mız için çok önemli olup bütün bisiklet severleri davet ediyoruz” dedi.  

Ayrıca Bisiklet İl Temsilcisi İbrahim Halil Ünlü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195