Title of a News Article

Urfa, Buca’yı gözüne kestirdi

 Urfa, Buca’yı gözüne kestirdi
banner206

Şanlıurfaspor, bugün ağırlayacağı Bucaspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 33. haftasında bu akşam saat 19.00’da GAP Arena’da Bucaspor’u konuk edecek. Teknik Direktör Hüseyin Dağ’ın öğrencileri, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Samsunspor mağlubiyeti ile morallerin bozulduğu Sarı-Yeşilli ekipte, Bucaspor maçında 3 puandan başka bir şey düşünülmüyor.

 

Futbolcular galibiyete inanıyor

Şanlıurfasporlu futbolcular, Bucaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirttiler. Hafta sonu Samsunspor’a yenilmelerinden dolayı üzüntülü olduklarını vurgulayan futbolcular, “Artık bu maç geride kaldı. Biz bugün oynayacağımız Bucaspor maçını düşünüyoruz. Tüm çalışmalarımızı 3 puan üzerine kurgulayarak, hazırlıklarımızı tamamladık. Bu maçta iyi bir futbol sergileyerek 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyoruz” dediler.

 

Gökmen: Telafi edeceğiz

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen ise, Bucaspor’u yenerek Samsunspor mağlubiyetini telafi edeceklerini söyledi. Samsun maçında ummadıkları bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Gökmen, “Artık bundan sonra puan kaybetmek istemiyoruz. Öncelikle Bucaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Daha sonra da kalan maçlarımızdan iyi sonuçlar alarak bu sezonu iyi bir yerde kapatmak istiyoruz” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor’un cezası nedeniyle Bucaspor karşılaşmasını seyircisiz oynayacaklarına dikkat çeken Gökmen, “Bu karşılaşmaya sadece kadınlar ile küçük çocuklar alınabilecekler. Bunun için tüm bayanlarımızı çocuklarını da yanlarına alarak stada gelmelerini bekliyoruz. Onların takıma vereceği moralle Buca sınavını güzel tamamlamayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195