Title of a News Article

Urfa'da Bakan Bakanı karşıladı

Urfa'da Bakan Bakanı karşıladı
banner206
Şanlıurfa'da bu hafta sonu bir bakan gitti bir bakan geldi. Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, bu sabah Urfa'da geldi, Tarım Bakanı ve Milletvekilleri havaalanında karşılama yaptı. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere bu sabah uçağıyla Şanlıurfa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, havaalanında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Zeynep Karahan Uslu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,  milletvekilleri Mehmet Akyürek, Il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BŞB Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, gençlik Spor il müdürü Hakan Keşküş ve bir grup sporcu tarafından karşılandı.

Ev sahibi Tarım Bakanı Fakıbaba önceki gün geldiği memleketi Şanlıurfa'da, bir Bakanı gönderdi bir Bakanı karşıladı. Gümrük Bakanı Bülent Tüfekçi'yi de günü birlik misafir eden Urfa'da, bugün spor Bakanı ağırlanıyor. 


Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195