Title of a News Article

Urfa'da heyecanla beklenen seçime korona engeli...

Urfa'da heyecanla beklenen seçime korona engeli...
banner206

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) 8 Ağustos’ta yapmayı planladığı kongre, korona virüs tedbirleri kapsamında bir daha ileri tarihe ertelendi.  

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Mayıs ayında yapılması planlanan kongresi, kovid-19 pandemisi nedeniyle siyasi partilerin ve derneklerin kongre süreçleri ertelenmesi ile ileri bir tarihe kalmıştı. Bu gelişmenin ardından Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve yönetimi tarafından olağan kongrenin 8 Ağustos’ta Kapalı Spor Salonu’nda yapılması kararlaştırıldı. Ancak Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından verilen tavsiyeler doğrultusunda, dernek ve siyasi partilerin kongreleri bu kez de 31 Ekim tarihine kadar ertelendi. Böylece ASKF kongresi de bir kez daha ertelenmiş oldu.

Kongreler 01-31 Kasım’da yapılabilecek

Kongre süreçlerinin ertelenmesinin ardından pandemi sürecinin gidişatı izlenerek verilecek karar sonrası dernek ve siyasi partiler kongrelerini, 01-31 Kasım tarihleri arasında yapabilecekler.

Aktaşoğlu: Tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık, kongremiz ertelendi

Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Şanlı Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, 8 Ağustos’ta yapmayı planladıkları kongrelerinin korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kongre yasağı dolayısıyla bir kez daha ertelendiğin söyledi.

İlerleyen süreçte gelişmelere bağlı olarak kongre tarihini belirleyeceklerini vurgulayan Aktaşoğlu, “Şuanda mevcut yönetim olarak işbaşındayız” dedi.

Bu arada ASKF kongresinde mevcut başkan Mehmet Aktaşoğlu yeniden başkanlık için aday olacak. ASKF Genel Sekreteri Adnan Yükselir’in de seçimde Aktaşoğlu’na karşı bir liste çıkarması bekleniyor.

Öte yandan ASKF kongresinde 266 delegenin oy kullanabileceği ve bu sayının kongre gününe kadar artış gösterebileceği belirtiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195