Title of a News Article

Urfa'da spor kompleksi açıldı

Urfa'da spor kompleksi açıldı
banner206

Şanlıurfa’da spor alanında yeni bir işletme daha hizmete girdi. Sırrın Mahallesi’nde açılan Koçyar Spor Kompleksi ve Futbol Okulu, yeni sahası ve kafeteryası ile tüm futbolseverleri bekliyor.

İş Adamı Sabahattin Malkoç ve Şanlıurfaspor’un eski futbolcularından Mustafa Yardımcı’nın  ortak girişimiyle yapılan Sırrın Mahallesi Sadun Paşa Bulvarı’nda yaklaşık 3 Bin metrekare alan üzerine yapılan Koçyar Spor Kompleksi ve Futbol Okulu, hizmete girdi. Corona virüs tedbirleri kapsamında halı sahaların 2 buçuk ay kapalı olmasından dolayı açılışı geciken Koçyar Spor Kompleksi, Cumhurbaşkanlığının 1 Haziran’da normalleşme takviminin başlamasını duyurmasının ardından futbolseverlere kapılarını geç de olsa açtı.

Mehmet Yiğitbaş’ın yönetici olarak görev yapacağı Koçyar Spor Kompleksi’nde, 4 soyunma odası, 10 duş alma, 3 tuvalet ve kafeterya bulunuyor.

Malkoç ve Yardımcı: Tüm futbolseverleri bekliyoruz

Şanlıurfa’da spor kompleksi yatırımı yapmalarından dolayı mutlu olduklarını belirten İş Adamı Sabahattin Malkoç ve Şanlıurfaspor’un eski futbolcularından Mustafa Yardımcı, tüm sporseverleri maç yapmak üzere sahalarına beklediklerini belirtti.

Geleceğin futbolcuları yetişecek

Malkoç ve Yardımcı, spor komplekslerinde futbol okulunun da hizmet vereceğini vurgulayarak, bu okul sayesinde çok sayıda çocuğa futbol kursları verileceğini ve geleceğin futbolcularını yetiştirme amacında olduklarını belirtti.

Soyunma odaları ve duş alanları kapalı

Bu arada normalleşme sürecinde açılan halı sahalarda soyunma odaları, duş alanları tedbir amaçlı kapalı tutuluyor. Futbolseverler, virüs dolayısıyla komplekse spor kıyafetlerini giyinmiş bir şekilde gelip, giyinmiş olarak geri dönüyorlar.

Fevzi Özkan tebrik etti

Arkadaşlarıyla birlikte Koçyar Spor Kompleksi ve Futbol Okulunda maç yapmaya gelen Şanlıurfaspor’un tecrübeli oyuncularından Fevzi Özkan, tesisi çok beğendiğini ve bu spor kompleksini Şanlıurfa’ya kazandıran Sabahattin Malkoç ile Mustafa Yardımcı’yı tebrik etti. (Uğur BUDAK)

Koçyar Spor Kompleksi ve Futbol Okulu’nda maç planı yapmak isteyenler, 0538 982 78 63 numaralı telefondan maç günü ve saati ile ilgili randevu alabilirler.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142