Title of a News Article

Urfa olimpiyatlara judocu gönderiyor

Urfa olimpiyatlara judocu gönderiyor
banner206
Judo branşında başarıdan başarıya koşan ve Şanlıurfa'nın en başarılı amatör spor kulübü olan Judo ihtisas Gençlik ve Spor Kulübü Şimdide Olimpiyata sporcu gönderiyor. 

Dünyanın en büyük spor organizasyonları arasında yer alan ve bu yıl 19-30 Temmuz'da Samsun'da Türkiye'nin ev sahipliğini yapacağı 23. Yaz Deaflympics Olimpiyatlarında 21 spor branşında 73 Ülkeden 4210 sporcu madalya mücadele verecek. 

Judo branşında ise Şanlıurfa Judo ihtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan Milli sporcu Muhammet Ağaç'ta 66kg'da Türkiye'yi temsil edecek.

Deaflympics Olimpiyatları öncesi görüşlerini aldığımız Şanlıurfa Judo İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; "Şanlıurfa Judo ailesi olarak Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birine sporcumuzun katılacak olması bizleri son derece gururlandırmıştır. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Gücünü tarihinden alan Urfa'lı çoçuklarımıza imkan verildikçe başaramayacakları hiçbir şey yoktur. Judo branşındaki başarılarımızın diğer branşlarımızada örnek olacağına inanıyor, sporcumuza ve Milli takımımıza başarılar diliyorum. Ayrıca sporcumuza ve Şanlıurfa Judo ailesine desteklerinden dolayı Türkiye Judo Federasyonu yönetim kurulu üyesi, Judo ihtisas kulübü başkanı Sn. Ali İhsan Delioğlu'na çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195