Title of a News Article

Urfa'da koşulacak...

Şanlıurfa'da bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Göbekli tepe yarı maraton koşusuna Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve bazı kuruluşlar katkı verecek.

Urfa'da koşulacak...
banner206

 Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Atletizm il temsilciliğinin birlikte organize ettiği 4. Uluslar arası Göbeklitepe Yarı Maratonu ve 10 Km Koşusu bu yıl 2 Kasım günü koşulacağı bildirildi. Oldukça yüksek katılımın gerçekleşmesi beklenilen maraton koşusunar birçok kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak  devam ediliyor.

Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Göbekli tepe yarı maraton koşusu  ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız "2 Kasım 2014 pazar günü Şanlıurfa'da yapılacak olan 4. Uluslar arası Göbeklitepe yarı maratonu ve 10k koşusuna katılımınız çaba ve gayretlerimizi anlamlı kılacaktır'dedi. Yıldız,açıklamasında şunları kaydetti' Bu yıl 1000 kişi ile sınırladığımız organizasyonumuz görsel bir festivale çevirmek amacıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Piazza avm, Nevali otel gibi Şanlıurfa'nın birçok, firma ve kuruluşlarıyla beraber başta Göbeklitepe gibi tarihin literatürünü değiştiren ayrıca diğer tarihi ve kültürel varlıklarını dünyaya tanıtmaktır. Bu dev organizasyonda gerek koşucu ve gerekse konuk olarak misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız." Dedi.

Şanlıurfa Gençlik ve spor il Müdürü Yıldız, ‘’Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan yarı maratonumuz, Göbeklitepe’den başlayacak ve Balıklıgöl’de sona erecektir. Yarımaraton 21 Km.; saat 9:00 da, Göbeklitepe’den başlayacak, Mardin Yoluna geçiş ve akabinde Abide kavşağına girilecek, şehir merkezine dönülecek ve Kapaklı Pasajının önünden Asfalt Yolu Caddesini takiben mezarlık yolundan Piazza AVM güney girişinden park alanında son bulacaktır. 10K Koşusu ise saat 09:00 da Mardin Yolunun Göbeklitepe  yol ayrımından başlayacak ve akabinde Abide kavşağına girilecek, şehir merkezine dönülecek ve Kapaklı Pasajının önünden Asfalt Yolu Caddesini takiben mezarlık yolundan Piazza AVM güney girişinden park alanında bitecektir.  5K Halk Koşusu.; saat 09:00 da Piazza AVM  önünden başlayacak olup, Balıklıgöl  yönüne  tünelden geçilerek Haşimiye Meydanı güzergahından Sarayönü Caddesi Kapaklı Pasajı önünden Asfalt Caddesi üzerinden Mezarlık yönünde Piazza AVM güney girişi park alanında sona erecektir. Koşucuların tamamına 4. Uluslararası Göbeklitepe YM & 10K Koşusu anısına tişört, şapka, çanta, anı madalyası ve bitirme belgesi verilecektir. Koşumuzda elektronik chip  sistemi ve anında sonuç  uygulaması yapılacaktır. Bu büyük organizasyonun Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyor, katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e ,  tüm kurum  ve  kuruluşlara, temsilcilerine, katılımcılara, büyük emeklerinden dolayı İl Temsilcimiz Ömer Faruk Kesik’e  çok teşekkür ederim.’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195