Title of a News Article

Urfalı Başkan turnayı gözünden vurdu

.

Urfalı Başkan turnayı gözünden vurdu
banner206
 Şanlıurfalı İş Adamı İbrahim Kızıl'ın kulüp başkanlığını yaptığı Gaziantepspor yeni teknik direktörünü buldu. Roma ile 0-0 berabere kalıp takımı Astra Giurgiu'yu Avrupa Ligi'nde üst tura çıkaran Marius Şumudica, takımdan ayrıldığını açıkladı ve yeni durağının Gaziantepspor olduğunu söyledi.

Astra Giurgiu'nun eski teknik direktörü Marius Şumudica, Roma ile 0-0 berabere kalıp UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıktıkları maçın ardından takımından ayrıldığını ve yeni takımının Gaziantepspor olduğunu açıkladı.

 

"YENİ BİR SAYFA AÇIYORUM"

Romanyalı teknik adam Marius Şumudica, "Astra ile yakaladığımız başarılardan ötürü gururluyum. Astra ile son maçımdı. Artık kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Bundan sonra Türkiye'de Gaziantepspor'un teknik direktörü olacağım." dedi.

 

"DAHA FAZLASINI VERDİLER"

Marius Şumudica, Roma maçının ardından basın toplantısında, "Dün her şey çok zordu, kendimi Astra'ya bağlı hissediyordum. Ödenmesi gereken 150.000 Euro'luk tazminat maddesi değildi problem. Astra Giurgiu bana gerçekten inanılmaz bir maaş ödüyordu ama Türkler daha fazlasını verdi. Dün tazminat maddesini hesaba yatırdılar ve bu para UEFA'dan kulübün hesabına geldi." ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor'da çalışacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Şumudica, "Kariyerime Türkiye'de devam edecek olmak benim için çok büyük bir şans. Her zaman Türkiye Ligi'ni çok sevmişimdir. Türkler, tüm antrenörlerimi, doktorlarımı getirmeme izin verdiler. Onların istediği paraları da verdiler." diyerek sözlerini sürdürdü

 

GAZİANTEPSPOR, 5 KAT DAHA FAZLA MAAŞ VERDİ!

Romanya basını, Şumudica'nın Astra Giurgiu'dan ayda 8.000 euro kazandığını, Gaziantepspor'daki maaşının ise 40.000 Euro olacağı bilgisini verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142