Title of a News Article

Urfalı Efeler hazırlıklara başladı

Urfalı Efeler hazırlıklara başladı
banner206

Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Şanlıurfa Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, Efeler Ligi 2020-2021 sezonu için hazırlıklara başladı. Başantrenör Akif Gürgen yönetiminde Şanlıurfa ekibi sezona iyi bir çıkış için kolları sıvadı.

2020-2021 sezonu Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Şanlıurfa Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenör Akif Gürgen yönetiminde antrenmanların startını verdi. Eyyüp Cenap Gülpınar Devteyşti Spor salonunda antrenmanlara başlayan Urfa ekibi ligi iyi bir çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan ekibin yeni kaptanı Cüneyt Dağcı, Haliliye Belediyespor’un bir parçası olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Antrenmanlarımıza başladık. Gayet tempolu bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah çok güzel bir sene geçireceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız.  Haliliye Belediyespor’u en iyi seviyeye çıkartmak için buradayız. Allah yardımcımız olsun.”

Haliliye Belediyespor Başantrenörü Akif Gürgen ise yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“2020-2021 sezonu öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Geçen yıl iyi bir iş başardık ve Haliliyemiz olması gereken yerde. İşimiz bu sene daha çok zor. Pandemi süreci var. Buna rağmen çok güzel bir takım kurduğumuza inanıyorum. Rakipler çok güçlü, herkes çok yatırım yaptı. Ama genç ve tecrübeli yabancılar kattık. İnanıyorum ki bu sene Şanlıurfalılara çok güzel bir takım izleteceğiz. Bu konuda bize yardımcı olan Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a, Belediye Başkan Yardımcımı Mehmet Erol ve Kulüp Başkanımız Mehmet Tatlı’ya çok teşekkür ediyorum. İnşallah Haliliye’nin yüzünü kara çıkartmayacağımıza inanıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195