Title of a News Article

Urfalı gençlerden üstün başarı

Urfalı gençlerden üstün başarı
banner206
 Türkiye Judo Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası 14-16 Eylül tarihleri arasında Karaman'da yapıldı. 
Müsabakalar da Şanlıurfa'yı temsil eden Judocular dan Mehmet Emin Doğan 30kg'da Türkiye 2.si, 26kg'da Tuncay Türkmen Türkiye 3.sü ve +60kg'da Mehmet Demir Türkiye 7.si olarak Şanlıurfa'ya madalyalar ile döndüler. 

Şampiyona sonrası bir açıklama yapan Judu Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; "Karaman'dan ilimize madalyalar ile döndüğümüz için mutluyuz. Şanlıurfa Judo ailesi olarak altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Bugüne kadar 16 Milli sporcu yetiştirdiğimiz şehrimizde gençlerimize imkan verildikçe inşallah daha nice başarılı sporcular yetişecektir. Şanlıurfa'da Judo sporuna ve sporcusuna desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Nihat Çiftçi'ye, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Fevzi Demirkol'a ve Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ali İhsan Delioğlu'na çok teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142