Title of a News Article

Urfalı hakeme önemli görev...

Urfalı hakeme önemli görev...
banner206

Süper lig eski hakemlerinden Muhittin Gürses'e önemli görev...

Edinilen bilgiye göre, Süper Lig eski hakemlerinden olan tecrübeli hakem Urfalı Muhittin Gürses, TFF Klasman Temsilciliği görevine getirildiği öğrenildi. 

Süper lig başta olmak üzere kariyerinde birçok başarısı bulunan eski hakem Muhittin Gürses'in ataması spor caimasında memnuniyetle karşılandı. 

20 yıllık hakemlik kariyerinde 17 yıl süper lig müsabakaları yöneten Urfalı eski Hakem Muhittin Gürses, son olarak Türkiye Lig FIFA yardımcı hakemliği yapıyordu. 

MUHİTTİN GÜRSES KİMDİR?

Muhitin Gürses 14.05.1974 Şanlıurfa doğumlu olup, evli ve 2 çocuk babasıdır. Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği mezunudur. 1996 yılında il hakemliğine başlayan Gürses 1998 yılında klasman hakemliğine yükselmiş,1999 yılında ilk süperlig kariyerine Trabzonspor-Bursaspor maçıyla başlamıştır.2000 yılında süperlig hakem kadrosuna alınmıştır. Birçok önemli maçlarda, derbilerde başarıyla görev almış, 2006 yılında merkez hakem kurulunun kararıyla FIFA YRD Hakemliği kadrosuna yükselmiştir. Avrupa’da birçok maç yönetmiş ve Türkiye’de başarılı hakemler arasında yerini almıştır. 2017 yılında hakemliği bıraktıktan sonra klasman gözlemciliğine atanmıştır . Toplumsal İnsiyatif oluşturma derneği başkanı olarak birçok Avrupa Birliği projelerinde yer almıştır. 2011 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Kordinatör olarak göreve başlamıştır. Şanlıurfa Belediyesporda yöneticilik yapmış, Spor alanında belediyede önemli işlere imza atmıştır ve halen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde çalışmaktadır

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2020, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142