Title of a News Article

Urfalı judoculardan büyük başarı

.

Urfalı judoculardan büyük başarı
banner206

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Sakarya’da yapıldı. Şampiyona ya Şanlıurfa'yı temsilen katılan Judoculardan 38kg da Mehmet Ali Ravi ve 73kg da Ali Ekber Elveren Türkiye 2.si olarak büyük başarıya imza attı.

Şanlıurfa Judo İl Temsilcisi M.Mücahid Delioğlu, şampiyona ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;  
"Sakarya da Şanlıurfa'yı en güzel şekilde temsil ettiğimiz için mutlu ve gururluyuz. Geleceğin Avrupa ve Dünya Şampiyonu adayı olan Yıldız Judocularımız inşallah önümüzdeki yıllarda çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Ayrıca Türkiye 2.si olan iki sporcumuz da 10-22 Haziran tarihleri arasında Çorum da yapılacak olan Milli takım kampına katılacak ve ardından 24-26 Haziran tarihlerinde Makedonya da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Ülkemizi temsil edeceklerdir. 
Ayrıca Şanlıurfa Judo ilesinden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Nihat Çiftçi’ ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Sn.Hakan Keşküş’e, Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyemiz Sn.Ali ihsan Delioğlu’na ve tüm Şanlıurfa’lılara çok teşekkür ediyorum."

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 12:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Mazik
İsmail Mazik - 8 yıl Önce

Gurur duyduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner195