Title of a News Article

Urfalı kız birinci oldu

Urfalı kız birinci oldu
banner206

GAP Gençlikspor Kulübü sporcusu Sumeyye Sultan Mermer, Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında rekor kırarak şampiyon oldu.

Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında GAP Gençlikspor oyuncusu Sümeyye Sultan Mermer Minik Bayanlar kategorisinde rekor kırarak birinci oldu.19 Mart'ta Mersin'de başlayan ve 24 Mart günü yapılacak törenle sona erecek olan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasına Minik Bayanlar kategorisinde katılan Sümeyye Sultan Mermer, 277 puanla Türkiye rekoru kırarak rakiplerini geride bıraktı.

Şampiyonluk madalyası alan sporcusunun başarısından duydukları mutluluğu dile getiren GAP Gençlikspor Kulübü Başkanı Mehmet İpek, "Sümeyye kızımızın bu başarısı bizi çok mutlu etti. Başarılarını önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğine inanıyoruz. Yeteneği ve spora olan ilgisi ile takdir topluyor. Sumeyye sampiyon olmakla kalmayıp rekor da kırdı. Takımımız da aynı şampiyonada Türkiye 3'üncüsü oldu. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2021, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195