Title of a News Article

Urfalılar görev başında!

Urfalılar görev başında!
banner206

 Şanlıurfaspor, daha önce profesyonel olan ve geçen sezondan buyana A Takımında görev yapan İzzet Canlıka ve Halil Köçer ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak şartlarında iyileştirmeye gitti.

Sarı Yeşilli kulüp, Şanlıurfaspor camiasında görev yapan Urfalıların sayısını gittikçe çoğaltırken, özellikle alt yapıdan gelen futbolcular ile bire bir ilgileniyor.

Şanlıurfaspor ile kampa katılan ve A Takım ile antrenmanlara çıkan Kaleci Ebubekir Elihoş, kulüp tarafından profesyonel yapılarak kendisi ile sözleşme imzalanırken, daha önce profesyonel yapılan Halil Köçer ve İzzet Canlıka ile 3 yıllık sözleşme imzalanarak şartlarında da iyileştirmeye gidildi.

 

Cihat Arslan Milli takımlar ile görüşüyor

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Şanlıurfalı genç futbolcuların Milli takımların değişik kademelerinde görev yapmaları için girişimlerde bulunuyor. Yeteneğine inandığı futbolcular ile özellikle ilgilenen Teknik Direktör Arslan, genç futbolcuların Milli takımlar kategorisinde yer almaları için büyük uğraş veriyor.

Şanlıurfalılar Şanlıurfaspor'da Revaçta

Ayrıca, Şanlıurfaspor futbol takımında görev yapan Urfalıların sayısının fazla olması Urfalılara gösterilen önemin göstergesi olarak yorumlanıyor.

 

Hüseyin Dağ'a önemli görev

Sarı Yeşilli ekip, sezon öncesi Genel Kaptan ve Genel Koordinatör görevine Şanlıurfalı olan ve Urfa'nın değişik takımlarında Teknik Direktör olarakta görev yapan Hüseyin Dağ'ı getirmişti.

Şanlıuırfaspor Futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, Hüseyin Hoca'ya güvendiklerini ve takımın başında bir göreve getirdiklerini belirtirken, "Şuanda ekibnimizin içinde görev yapan Hüseyin Dağ hocamız, Genel kaptan ve Genel Koordinatör olarak takıma hizmet ediyor.

 

Şanlıurfaspor tarihinde ilk fizyoterapist

Öte yandan Şanlıurfaspor tarihinde ilk defa bir fizyoterapist görev yapıyor.

Ankara'da ve Şanlıurfa'da önemli hastanelerde görev yapmış Kemal Ergin sezon başından buyana Sarı Yeşilli kulübe hizmet veriyor.

Başkent Üniversitesi mezunu olan Ergin, Zirve Üniversitesinde de Master yaptı. Bu yılda Tez yazan Uzman Fizyoterapist bundan böyle Şanlıurfaspor'a hizmet edecek.

Bu alanda uzmanlık yapmış olan Ergin'in, Şanlıurfalı olması kulüp için bir avantaj olduğu belirtiliyor.

 

Kırmızı: "Urfalı olmanın gururunu yaşıyoruz"

Futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı konu ile ilgili olarak, "Bizler Urfalı olmanın gururunu yaşarken, Şanlıurfasporumuzda da çok fazla Urfalı'nın görev yapması için mücadele ediyoruz. Tabiki Urfalı olmayan kardeşlerimizde takımımıza katkı sunmak için emek verecekler. Onlarlada çalışacağız, ama bakıldığında Urfalıların ekibimizdeki sayısı hiçte azımsanmayacak kadar. Futbolcu olarakta alt yapıya önem veriyoruz. İzzet ve Halil ile 3 yıllık sözleşem imzaladık ve şartlarında iyileştirmelere gittik. Ebubekir'i de profesyonel yaparak kendisine göstermiş olduğumuz güveni belgeledik diye düşünüyoruz. İnşallah bu arkadaşlarımız Urfaspor'a yıllarca hizmet edecekler. Önümüzdeki aylarda da Alt yapımızdan çok sayıda futbolcu çıkarmak için mücadelemizi sürdüreceğiz, Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

Urfalı Masör görevde

Şanlıurfaspor kulübünde görev yapan Mehmet Cengiz Kaplan sezon başında anlaşılarak göreve başlatılan 2 masörden biri olarak dikkat çekiyor.

Yıllarca çeşitli kulüplerde de görev yapmış ve Urfalı olan Kaplan, Şanlıurfaspor camiasındaki diğer Urfalılar gibi memleketinin takımına hizmet ediyor.

 

Şanlıurfalıların takımı

Şanlıurfaspor Futbol takımı bu sezon şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ederken, çok sayıda Urfalılardan da faydalanması, Özellikle Urfalıların takdirini topluyor. Malzemecisinden Genel koordinatörüne kadar Urfalılara önemli görevler veren kulüp yönetimi bunun arkasının geleceğini belirtiyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195