Title of a News Article

Urfalılar onun için bakın ne yaptı?

Urfalılar onun için bakın ne yaptı?
banner206

Dün akşam oynan Konyaspor Fenerbahçe mücadelesinde 82. dakikada rakibiyle çarpışarak göğsüne darbe alan Yunan futbolcu Dimitris Pelkas ambulansla hastaneye kaldırıldı. Pelkas'ın durumunu öğrenmek isteyen çok sayıda Fenerbahçeli Urfalı taraftar ise konyadaki hastaneyi telefonla arayarak durumu hakkında bilgi almak istedi.

Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya gelen İttifak Holding Konyaspor ile Fenerbahçe dün akşam karşı karşıya geldi. Mücadele de iyi bir performans sergileyen Fenerbahçeli yıldız oyuncu Dimitris Pelkas, rakibi Skubic’in dizinden darbe alarak yerde kaldı ve bilincini kaybetti. Ambulansla hastaneye götürülen Pelkas’ın çekilen tomografilerinde herhangi bir soruna rastlanmadı. konuyla ilgili Dr.Burak Kunduracıoğlu, “Sorun yok, kontrol altında olacak” dedi.

URFALILAR HASTANEYİ ARADI

Edinilen bilgiye göre, dün akşam ki mücadelede sakatlanarak hastaneye kaldırılan Pelkas'ın durumunu öğrenmek isteyen çok sayıda Fenerbahçe'nin Şanlıurfa'daki fanatik taraftarları konyadaki hastaneyi telefonla aradı. Telefonu açan hastane yetkililerine Pelkas'ın durumu nasıl, merak ediyoruz diyen taraftarlara yanıt veren yetkili, 'bilgi almak istiyorsanız hastaneye gelmeniz gerekiyor' dedi. Urfalı taraftarlar ise biz Urfa'dayız nasıl gelelim' diye yanıt verdiler. Pelkas'ın durumu hakkında bilgi alamayan taraftarlar merakla gelecek haberi beklediler.

BEKLENEN AÇIKLAMA DOKTORDAN GELDİ

Fenerbahçe’de Dimitris Pelkas’ın sakatlığı herkesin yüreğini ağzına getirdi. Yıldız futbolcu, 82. dakikada Skubic ile çarpıştı, rakibin dizi göğsüne geldi. Pelkas’ın bilincini yitirmesi, arkadaşlarını fazlasıyla panikletti. Başarılı oyuncu hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Pelkas’ın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Göğsüne çok ciddi bir darbe aldı ve şuurunu yitirdi. Dilini ısırmıştı, ağzından hafif bir kan geldi. Şuuru geldikten sonra göğsünde ağrı vardı. Ambulansa aldık, damar yolu açtık. Beyin, boyun ve akciğer tomografisi çektik. Herhangi patolojik bir şey görünmüyor. Ancak kontrol altında olması gerek” ifadelerini kullandı.

DİNLENMESİ GEREKİYOR

Yıldız futbolcu, hastanede yapılan kontrollerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Pelkas, takımla birlikte İstanbul’a döndü. Yunan oyuncunun kontrol amaçlı bir süre idmanlara çıkmayacağı, dinleneceği ve durumunun yakından takip edileceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195