Title of a News Article

Urfa’nın galip gelmesi Antep’i karıştırdı

Urfa’nın galip gelmesi Antep’i karıştırdı
banner206
Şanlıurfaspor’un geçen hafta 1-0 galip geldiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da sular durulmuyor. Urfa yenilgisinin ardından Teknik Direktör Nurullah Sağlam istifa etmişti. Bu defa da kongre kararı alınacağı öğrenildi.

Gaziantep 27 Gazetesinin haberine göre; Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre Başkan Fatma Şahin’in Büyükşehir Belediyespor’u genel kurula götürme kararı aldığı ve en kısa zamanda kongrenin yapılmasını istediği öğrenildi.

Bu durumda yapılacak olan genel kurulda, yönetimin önemli bölümünün ve kulüp başkanının değişmesine mutlak gözle bakılıyor..

 

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL

Büyük ümitlerle oluşturulan yeni yapılanmanın ters tepmesi sonucu, peşpeşe alınan başarısız sonuçlardan sonra Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin’in, kurmaylarına hemen olağanüstü genel kurula gidilmesi talimatı verdiği öğrenildi. Bunun üzerine en kısa zamanda genel kurul kararı alınacak ve başkan dahil yönetimin önemli kısmı değiştirilecek.

 

BAŞKAN KİM OLABİLİR

Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre, Abdülkadir Gözegir olağanüstü genel kurul sonrası başkanlıktan alınacak. Gözegir’in yerine kimin getirilecegi bilinmemekle birlikte büyük bir ihtimalle Büyükşehir genel sekreteri Deniz Köken ‘in Başkanlık görevini üstleneceği belirtiliyor. Daha önce Eyüp Belediyesinde görev yapan ve Eyüpspor kulüp başkanlığını üstlenen Deniz Köken’in başkanlık için en kuvvetli isim olduğu belirtildi. Eğer Deniz Köken Başkan olmazsa, büyük ihtimal Osman Toprak’ın bu görevi üstleneceği iddia ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195