Title of a News Article

Urfa’nın gururu salona çıkıyor…

.

Urfa’nın gururu salona çıkıyor…
banner206

Şanlıurfa’nın gururu MSK Urfa Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi’nin 2. Haftasında Çarşamba günü (yarın) saat 16.00’da GAP Arena Spor Salonu’nda Tokat Belediye takımı ile karşı karşıya gelecek.

 

UĞUR BUDAK

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da mücadele ettiği Efeler Ligi’nde mücadele eden Memleket Spor Kulübü, zorlu maratona başlıyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Afyon Belediye maçı ertelenen MSK Urfa, ligin 2. haftasında yarın saat 16.00’da GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda Tokat Belediye maçıyla sezona ‘merhaba’ diyecek.  

MSK Urfa Kulüp Başkanı A. Gökhan Gökmen, Tokat Belediye maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, bu maçı kazanıp lige güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Tokat Belediye maçında tüm sporseverleri GAP Arena Kapalı Spor Salonunda görmek istediklerini vurgulayan Gökmen, maça girişlerin ücretsiz olduğunu söyledi.

 

“Hedefimiz kalıcı olmak”

Gökmen, MSK Urfa olarak bu sezon ilk defa Efeler Ligi’nde mücadele edeceklerini belirterek, “Bizi zorlu bir maraton bekliyor. Bizim önceliğimiz Şanlıurfa’yı Efeler Ligi’nde adına yakışır bir şekilde temsil etmektir. Bu yılki hedefimiz ligde kalıcı olmaktır” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142