Title of a News Article

Urfaspor'a büyük destek

.

Urfaspor'a büyük destek
banner206
Şanlıurfaspor, yeni sezon için göğüs sponsorluğu konusunda Limak Holding ile anlaştı. Limak Holding, Şanlıurfaspor’a taksitler halinde 2 Milyon 250 Bin TL ödeyecek.
TFF 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’a, Limak Holding’ten destek geldi. Şanlıurfa’da da faaliyet gösteren Limak Holding, Şanlıurfaspor ile forma göğüs sponsorluğu konusunda anlaştı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Limak Holding Şanlıurfa Çimento Fabrikası Genel Müdürü Ali Can Marangoz, sponsorluk sözleşmesini imzaladı. Limak Holding, sözleşme gereği Şanlıurfaspor’a 2 Milyon 250 Bin TL’yi taksitler halinde ödeyecek.
Kulüp Başkanı Emin Yetim, 5 yıldır Şanlıurfaspor’a verdiği desteklerden dolayı Limak Holding’e teşekkür etti. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da faaliyet gösteren Limak Holding’in Şanlıurfaspor’a desteğini sürdürdüğünü belirten Yetim, “Başta Limak Holding yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir’in öncülüğünde tüm Limak Holding bünyesine Şanlıurfaspor kulübü olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
Yetim, Limak Holding’in Şanlıurfaspor’a sponsor olmasında emeği geçen sayın bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ve Sayın Valimiz Abdullah Erin’e de teşekkür ediyoruz diye konuştu.
Kulüp tesislerinde düzenlenen sponsorluk imza törenine Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Mehmet Giray Küçük ve Tesislerden Sorumlu Yönetici Ahmet Bulut da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195