Title of a News Article

Urfaspor ağır yaralı...

.

Urfaspor ağır yaralı...
banner206
Şanlıurfaspor deplasmanda Fatik Karagümrükspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 2-0 mağlup duruma düşen Urfaspor, ikinci yarı ataklar geliştirip, goller bulsa da sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Yeni yönetimi ile ilk deplasman maçından mağlup ayrılan Urfaspor haftayı ağır bir yenilgile kapattı. Urfaspor önümüzdeki haftalarda ise ligin zirvesinde yer alan diğer takımlarla maç yapacak 

Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan karşılaşmayı Burak Şeker yönetirken, Şeker'in yardımcılığını Vural Gül, Gökhan Barcın ve Alper Oran üstlendi. 

Şanlıurfaspor'un ilk 11'i: Ömer Kahveci, Samet Akaydın, Cebrail Karayel, Mehmet Taşçı, Aykut Akgün, Halil İbrahim Tuna, Ömer Bozan, Feridun Kıroğlu, Emre Özkan, Mehmet Albayrak, Fevzi Özkan 

 

SON DAKİKALARDA YIKILDI

Karşılaşmaya hızlı ataklarla başlayan ancak ilk yarının son dakikalarında Erkan Zengin'in penaltı golüne engel olamayan Urfaspor, 1-0 geriye düştü. Uzatmalarda da kalesini koruyamayan sarı yeşilli takım, 45+2'de yediği golle soyunma odasına 2-0 mağlup ayrıldı.

 

İKİNCİ YARI BOL GOLLÜ

İkinci yarının başlamasıyla ataklarını arttıran Urfaspor, 49. dakikada Doğan Karakuş ile farkı 1'e indirmeyi başardı. Ancak 55. dakikada Karagümrükspor,Youssef Yeşilmen ile tekrar farkı 2'ye çıkardı.

71. dakikada Ömer Bozan'ın golüyle fileleri ikinci kez havalandıran sarı yeşilli takım, karşılaşmada durumu 3-2'ye getirdi. Karagümrükspor 75.dakikada Turgut Doğan Şahin'in gerçekleştirdiği atak ile skoru 4-2 yaptı. 

Öten yanda Şanlıurfaspor, önümüzdeki hafta Darıca Gençlerbirliği'ni 11 Nisan Stadyumunda ağırlayacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142