Title of a News Article

Urfaspor ayağını sağlam basıyor

 Urfaspor ayağını sağlam basıyor
banner206

Şanlıurfaspor, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Yeni sezona Teknik Direktör Cihat Arslan ile güçlü bir kadro kurarak başlayacak olan Şanlıurfaspor, 3. etap kamp çalışmalarına Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam ediyor. 2014-2015 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak Sarı-Yeşilli ekip, bu kapsamda yeni sezon çalışmalarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-yeşilli ekip, kuvvet, kondisyon, dar alanda pas ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir saat süren antrenmanda kaleciler Fevzi Elmas, Bora Körk ve Ebubekir Elihoş, Antrenör Fevzi Layiç gözetiminde çalıştı.

 

Dörtlü turnuva 16 Ağustos’ta başlıyor

Öte yandan, yeşil-sarılı ekip, Coşkun Özarı ve Selçuk Yula adına düzenlenecek dörtlü turnuvaya katılacak.16-17 Ağustos'ta Ankara Polatlı'da oynanacak turnuvaya Şanlıurfaspor, Galatasaray, Malatyaspor ve Şekerspor katılacak.

 

Güneş; “Sezonu mutlu kapatan taraf olacağız”

Süper Lig hedefi ile yolan çıkan Şanlıurfaspor’da Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, “Yaptığımız transferleri çok yönlü bir şekilde araştırdık ve hocamızla istişare sonucunda aldık. Güçlü isimler kadromuza kattık. Yeni sezonda herhangi bir aksilik olmazsa sezonu mutlu kapatan taraf olacağız” dedi.

Yönetim kurulu olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini dile getiren Güneş, “1-2 futbolcu daha takviye ederek transfer defterini de kapatacağız” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195