Title of a News Article

Urfaspor cephesinden flaş açıklama...

Urfaspor cephesinden flaş açıklama...
banner206

 Şanlıurfaspor cephesi Hakem Gürel Uzuner'e tepkili . Dün izmir temsilcisi Altay ile deplasmanda karşılaşan Şanlıurfaspor kaçan galibiyete üzülüyor. 
Altay karşında  özellikle ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergileyen Şanlıurfaspor girdiği pozisyonları değerlendiremedi ancak Hakemin takdir haklarını ise Altayspor lehine kullanması ise galibiyete engel olduğunu vurgulandı. 

Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim Altay deplasmanında hakem faciasının yaşandığını söyledi. Maçın başında Altay lehine verilen penaltının haksız olduğunu belirten Başkan Yetim , maçın hakemi Gürel Uzuner rakibe vermesi gereken kırmızı kartları görmedi ve maçı doğrudan etkiledi, her iki takımın yüksek tempolu maçını yönetemedi TFF'nin bu tür önemli maçlara daha iyi hakemleri atamasını bekliyoruz "dedi. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk 2 maçını kazanan iki takımın mücadelesinde Altay evinde Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kalarak liderliği Bandırmaspor’a kaptırdı. Üçüncü sıraya gerileyen Altay ve dördüncü basamaktaki Şanlıurfaspor puanlarını 7’ye çıkardı

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142