Title of a News Article

Urfaspor'da alt yapı seçmeleri başlıyor

.

Urfaspor'da alt yapı seçmeleri başlıyor
banner206

 Şanlıurfaspor kulübü alt yapı için futbolcu seçmeleri yapacağını duyurdu

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 1998-2003 aralığındaki doğumlu olanlar 28 Aralık pazartesi gününden itibaren her gün Şanlıurfaspor tesislerinde bulunmaları gerekiyor denildi.

Kulüp adına açıklama yapan Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi ve alt yapılardan sorumlu yönetici İbrahim Demirkan, Şanlıurfaspor alt yapısına genç futbolcu kazandıracaklarını ifade ederken, “28 Aralık 2015 Pazartesi gününden itibaren seçmelere girecek gençlerin GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde her gün saat 16:30 da hazır olmaları gerekmektedir. Ayrıca Lisanslı olan futbolcuların kulüplerinden izin almaları zorunludur. Aksi Takdirde seçmelere katılamayacaklardır” dedi.

Demikan, Yeni bir genç nesil hazırlamak istediklerini belirtirken, Şanlıurfa ve Türkiye’nin her yerinden seçmeler için şartları tutan gençlerin tesislere gelerek seçmelere katılabilecekler.

Şanlıurfaspor Kulübü alt yapılar ve gençlik gelişim ligleri sorumlusu İhsan Karabulut ise amaçlarının Şanlıurfaspor’un geleceği adına genç futbolcuları bünyelerine kazandırmak olduğuna dikkat çekti.

Karabulut, Kendinde yetenek gören herkesin seçmelere katılmasını istiyoruz. Devre arasında seçmelerimizi yaparak ikinci yarı ve önümüzdeki yılların yatırımını yapmak için seçmeleri yapacağız. Ben inanıyorum ki Çok büyük ve genç bir potansiyeli olan Şanlıurfa’dan çok sayıda futbolcuyu Türkiye sahnesine çıkaracağız” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 16:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
latif çıftçi
latif çıftçi - 7 yıl Önce

14 yaşındayım kaleci olarak kayıt olmak istiyorum

latif çıftçi
latif çıftçi - 7 yıl Önce

14 yaşındayım kaleci olarak kayıt olmak istiyorum

mahmut kasımoglu
mahmut kasımoglu - 7 yıl Önce

15 yaşındayım kaleci olarak kayıt yaptıracam ocak ayında eleme olacakmı

ömer faruk tosun
ömer faruk tosun - 7 yıl Önce

Mevkim forvet lisansim yok gelebilirmiyim ne zaman

ibrahim demir
ibrahim demir - 7 yıl Önce

Bende futbolcu olmak istiyorum golciyim kayıt olmak istiyorum 21.08.2000

Mustafa tas
Mustafa tas - 7 yıl Önce

Secmeler ne zaman basarilarimda var

SIRADAKİ HABER

banner195