Title of a News Article

Urfaspor'da bir aday daha çıktı

.

Urfaspor'da bir aday daha çıktı
banner206

 Şanlıurfa’da yıllarca amatörde futbolcu olarak görev yapan Mehmet İpek, Şanlıurfaspor başkan aday olduğunu açıkladı.

Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongre yarın saat 11:00'de  Urfacity Konferans Salonu’nda yapılacak. Geçen hafta liste çıkmadığı için ertelenen kongrede, iki listenin yarışması bekleniyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından oluşturulacak listenin yanı sıra Şanlıurfa’da yıllarca amatörde futbolcu olarak görev yapan Mehmet İpek de, Şanlıurfaspor kulübü başkan aday olduğunu açıkladı.

Bu arada Urfaspor Fahri Başkanlığına seçilen Ekinci’nin, kardeşi Ahmet Ekinci önderliğinde bir liste hazırlaması bekleniyor.

 

“Kulübün 38,5 Milyon borcu beni korkutmuyor”

Şanlıurfaspor Başkan Adaylarından Mehmet İpek, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, Urfaspor’un 38 buçuk milyon TL borcunun kendisini korkutmadığını söyledi.

İpek, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Projelerim olduğu için kulübün borcu beni korkutmuyor. Bu projeleri hayata geçirirsem Şanlıurfaspor belli bir şekilde artık kimsenin sırtında kambur olmayacaktır. Asıl gaye bu olmalıdır. Evet, borç olması gerektiğinden baya fazla ama Sayın Fethi Şimşek kongre günü açıkladı yeni seçilecek olan yönetime ödemede her türlü kolaylığı sağlayacağını söyledi. Zaten bu borcun büyük kısmı Fethi Şimşek ve yönetimine olan borçtur. Bunda ödeme kolaylığı sağlanırsa bu borcu günden güne azaltmak zor değildir. Meşhur bir atasözümüz vardır. "Minareyi çalan kılıfını hazırlar" mademki böyle bir yola ekibimle birlikte baş koymuşsak Allah'ın izniyle altından kalkarız.

 

HEDEFLERİM

Kongreyi kazanıp Allah'ın izniyle başkan olursam ben diye bir şey olmayacaktır. Bütün Şanlıurfa halkı kenetlenip tek vücut olmayı başardığımız zaman arzuladığımız başarı gelecektir ve yönetimimle birlikte bunu sağlamaya çalışacağım. Aslında en büyük hayalim 2 milyona ulaşan Şanlıurfa nüfusunun artık futbolcu fabrikasına çevirmektir. Bununla ilgili ekibimle gerekli hazırlıklarımızı yapıyorum. Şanlıurfaspor'un geçmiş dönemde olduğu gibi sportif direktörlerin cebini doldurduğu bir kurum olmaktan çıkarmaya çalışacağız.

 

SEÇİMİ KAZANIRSAM HERKESİN ALKIŞLAYACAĞI BİRTAKIM OLUŞTURACAĞIM

Öncelikle Rabbim nasip ederde seçimi kazanırsak ekibimle hummalı bir çalışma içine gireceğiz. Transfer politikamızla ilgili ise şimdi bir şeyler söylemem doğru olmaz. Ama hazırladığımız bir transfer raporumuz var. Taraftarlar sahada terinin son damlasına kadar savaşacak bir takım görecekler bunu söyleyebilirim. Şanlıurfaspor'un ünlü isimlere değil de başarıya aç futbolculara ihtiyacı var olduğuna inanıyorum. Başarıya aç olan futbolcularla istenilen arzu edilen başarı sağlanabilir.”

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195