Title of a News Article

Urfaspor'da İcra artık Süt'ten sorulacak!

.

Urfaspor'da İcra artık Süt'ten sorulacak!
banner206

 Şanlıurfaspor kulübünde icra kurulu başkanlığına Kemal Süt getirildi

Yönetim kurulunda alınan karar’da bundan sonra Sarı yeşilli ekipte icra kurulu başkanlığına Kemal Süt, yardımcılıklarına ise Süleyman Aksu, Mehmet Büyükfırat, Mehmet Hamdi Us ve Şeyhmus Göçmez getirildi.

Şanlıurfaspor-Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Fethi Şimşek başkanlığında toplanan yönetim kurulu aldığı kararla aynı zamanda kulüp 2. başkanı olan Kemal Süt’ü icra kurulu başkanlığına getirirken, sportif işler, mali işler ve tesislerden sorumlu hale de getirmiş oldu.

Yönetim kuruluna geldikten sonra özellikle taraftarlarla yakından ilgilenen ve yaptığı icraatlerle taraftarın sevgisini de kazanan Süt, artık taraftarın takımlarına destek zamanının geldiğini hatta geçtiğini anımsattı.

Süt, “Bundan sonra Tugay hocamızla yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçı ile iyi bir başlangıç yaptık. Takımımız artık seri galibiyetlere başlayacaktır. Yönetim, taraftar, futbolcu, basın, Belediyelerimiz, STK’lar, tüm Urfa kenetlenerek bu sezon el birliği ile hedefimize yürümek istiyoruz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı diyerek herkesin Şanlıurfaspor’u sahiplenmesini ve tribündede desteklemesini istiyoruz. Başarı kenetlenerek hep birlikte olarak gelir. Şanlıurfa olarak bunu başaracak güçteyiz. Potansiyeli çok büyük bir ilde yaşıyoruz. Burada yaşayan hemşerilerimizin de bunun farkında olmalarını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195