Title of a News Article

Urfaspor'da son günde iki imza birden

.

Urfaspor'da son günde iki imza birden
banner206
Şanlıurfaspor, geçen sezon Altay'da forma giyen golcü oyuncu Doğan Karakuş ve Bugsaşspor formasını terleten orta saha oyuncusu Harun Aydın'ı renklerine bağladı.

Şanlıurfaspor, yaz transfer döneminin son gününde de boş durmadı. Lisans sorununu gece yarısı çözerek yeni transferlere lisans çıkaran Sarı-Yeşilli ekip, transferin son gününde hem forvete hem de orta sahaya takviye yaptı. Sarı-Yeşilliler, geçen sezon Altay'da forma giyen golcü oyuncu Doğan Karakuş ve Bugsaşspor formasını terleten orta saha oyuncusu Harun Aydın'ı transfer etti.

 

Doğan Karakuş kimdir?  

Diyarbakır doğumlu olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Doğan Karakuş, profesyonel futbol hayatına Kocaelispor'da başladı. Sırasıyla Altınordu, Keçiörengücü, Bandırmaspor formalarını terleten Karakuş, geçen sezon ise Altay formasını giydi. Altay formasını 26 maçta terleten Karakuş, rakip fileleri 4 kez havalandırdı.

 

Harun Aydın kimdir?

Şanlıurfaspor'un Osmanlıspor'dan kiraladığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Harun Aydın ise, Ankara doğumlu. Ankaragücü'nde profesyonel futbol hayatına ilk adımı atan Harun, 4 sezon Ankaragücü formasını giydikten sonra geçen yıl Bugsaşspor'a transfer oldu. Bugsaş formasıyla 26 maça çıkan ve 1 defa da rakip fileleri havalandıran genç oyuncu, yeni sezonda da Urfaspor formasını giyecek.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195