Title of a News Article

Urfaspor destek turunda

Urfaspor destek turunda
banner206

Şanlıurfaspor yönetimi  bu sezon ilk kez kendi sahasında oynayacakları maç öncesi bir dizi temaslarda bulundular. Başkan Fethi Şimşek ve bazı yönetim kurulu üyeleri  Vali İzzetin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret ettiler. 
VALİ KÜÇÜK'TEN DESTEK ÇAĞRISI
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette Şimşek tarafınan Vali Küçük’e 63 numaralı forma hediye edildi.  

Makamında bir süre heyet üyeleriyle görüşen Vali Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Şanlıurfaspor’un çok değerli bir marka olduğunu, bu markanın kıymetinin tüm Urfalılarca bilinmesi gerektiğini söyledi.

Bu şehrin sportif başarılara aç bir şehir olduğunu ve Şanlıurfaspor’un bu sezon Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediğini sözlerine ekleyen Vali Küçük, GAP Arena sahasının uygun hale getirilmesiyle birlikte iç saha maçlarının Urfa’da oynayacağını, tüm Şanlıurfalıların iç saha maçlarında takımı yalnız bırakmamaları ve tribünleri doldurması gerektiğini kaydetti. Seyircinin böylesi zor maratonlarda 12. adam olarak görevini görerek sporcuları ve takımı daha iyi çalışır duruma getirmek ve başarı için önemli bir faktör olduğunu ifade eden Küçük, Şanlıurfaspor’a başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette; Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, 2. Başkanlar Aslan Akyürek ve Mehmet Çavuş, Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel,İsmail Bağıban, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aksu ve Kulüp CEO’su İsmet Türker yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195