Title of a News Article

Urfaspor düşme potasında çıktı

Urfaspor düşme potasında çıktı
banner206

Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor 2. lig beyaz grupta bugün kendi sahasında Zonguldak Kömürspor'u konuk etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor ve Zonguldak Kömürspor ligin 27. haftasında karşı karşıya geldi. Saat 14:00'da GAP Arena stadında başlayan mücadeleyi Hakem Ali Yılmaz yönetti.

Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor zorlu virajdan 3-0'lık skorla döndü. Ligin son sırasında yer alan sarı yeşilli ekip konuk ettiği Zonguldak Kömürspor'u 3-0 mağlup ederek düşme potasında çıktı. 

Yeni Teknik Direktör Gürses Kılıç ile 3 maçta 2 galibiyet birde beraberlik alan Urfaspor, rakiplerinin yenilmesiyle birlikte düşme potasından çıkmayı başardı. 

Düşme potasında bulunan diğer takımlardan Hacettepe Uşakspor'a 2-0, Gümüşhanespor ise Hekimoğlu Trabzonspor'a 4-1 yenildi. Hacettepe ve Gümüşhanespor'un puan kayıpları Şanlıurfaspor'a yaradı. Kendi evinde Zonguldak Kömürspor'u kolay bir şekilde yenerek 3 puanın sahibi olan Urfaspor düşme potasından 16. sıraya yükselerek puanını 21 yaptı.

Şanlıurfaspor'un bugün ki galibiyetini getiren golleri 6. dakikada Onur Kolay (1), 51 ve 52. dakikalarda Can Erdem (2) kaydetti. 

Önemli bir 3 puan alan sarı yeşilli ekip rahat bir nefes aldı.

Ligdeki diğer sonuçlar ve puan tablosu ise şöyle;

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195