Title of a News Article

Urfaspor galibiyete kenetlendi

 Urfaspor galibiyete kenetlendi
banner206

Play-Off’a kalmak isteyen Şanlıurfaspor, yarın saat 13.30’da GAP Arena Stadyumu’nda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 28. Haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Bucaspor ile kozlarını paylaşacak. 43 Puanla 7. Sırada bulunan Sarı-Yeşilliler, Bucaspor’u yenerek yeniden ilk 6’ya girmeyi hedefliyor. Adana Demirspor mağlubiyeti ile ilk iki şansını neredeyse tamamen kaybeden Urfaspor, Buca ve kalan maçlardan iyi sonuçlarla ayrılıp Play-Off’a kalmak istiyor.

Şanlıurfaspor, Bucaspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-Yeşilliler, dünkü çalışmada Bucaspor maçının taktiğini çalışırken, Abdulkadir Özdemir günü düz koşu ile tamamladı.

Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanı Yönetim Kurulu üyesi İsmail Bağıban da izledi.

 

Bağıban: Yenmekten başka çaremiz yok

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bağıban, Bucaspor’u yenmekten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Takımın Buca maçına çok sıkı şekilde hazırlandığını sözlerine ekleyen Bağıban, “Play-Off’a kalabilmemiz için bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah Buca maçından istediğimiz sonuçla ayrılacağız” dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195