Title of a News Article

Urfaspor, Gaziantepspor'a karşı...

.

Urfaspor, Gaziantepspor'a karşı...
banner206
Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. Maçında yarın Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Lig'de haftayı Balıkesirspor beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası maçına çevrildi. A Grubunda ilk maçında Kırıklarelispor'u sahasında 4-1 yenerek gruplara 3 puanla başlayan Sarı-Yeşilliler, yarın saat 16.30'da Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantepspor ile ikinci maçına çıkacak.

 

Hazırlıklar sürüyor

Şanlıurfaspor, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kemal Kılıç yönetiminde Antep maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Sarı-Yeşilliler, bu deplasmandan puan yada puanlarla gelerek kupadaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Urfastar'a yaptığı açıklamada, önceliklerinin lig olduğunu belirterek, “Zorlu Balıkesirspor deplasmanından beraberlikle döndük, bu zorlu deplasmandan 1 puanla bile dönmek çok önemlidir. Ligdeki bu çıkışımızı bundan sonra da sürdürmek istiyoruz. Çarşamba günü de kupa maçında Gaziantepspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçı da kazanıp kupada puanımızı 6'ya yükseltmek istiyoruz, kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi arzuluyoruz” dedi.

Öte yandan grupta diğer karşılaşma Kırklarelispor ile Osmanlıspor arasında oynanacak. Bu karşılaşma da Çarşamba günü saat 14.00'te oynanacak. Osmanlıspor, ilk maçta  Antepspor’u 2-1 yenmişti.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195