Title of a News Article

Urfaspor hayat buldu

.

Urfaspor hayat buldu
banner206

Şanlıurfaspor, kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi gösteren Kayseri Erciyesspor’u 3-1 yenerek, altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Üst üste aldığı Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor mağlubiyetleriyle küme düşme potasına giren Şanlıurfaspor, bugün Kayseri Erciyesspor ile deyim yerindeyse ölüm kalım maçına çıktı. Erhan Altın ile ikinci maçına çıkan Şanlıurfaspor, kritik maçta güzel bir oyun ortaya koyarak rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Maça hızlı başlayan Şanlıurfaspor, 12’nci dakikada Lokman’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bu beraberliğin ardından bastıran Kayseri Erciyesspor da, 20. Dakikada Sarrıs'ın kafa golüyle skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Urfaspor atağında ceza alanında Ahmet’e yapılan müdahale sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Ahmet, topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Ev sahibi takım, ikinci yarıda eşitliği sağlayabilmek için sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede golü aradı. 68'inci dakikada Kayseri Erciyesspor'un serbest vuruşunda top direkte patladı. Bu dakikalardan sonra bir hayli heyecanlı geçen maçın 90+5’inci dakikasında Urfaspor 3. Golü buldu. Amin Askar güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturarak, skoru 3-1 yaptı ve maçın skorunu tayin eden golü kaydetti.

Bu galibiyetle altın değerinde 3 puan elde eden Şanlıurfaspor, puanını 32’e yükselerek küme düşme potasından uzaklaştı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195