Title of a News Article

Urfaspor için büyük avantaj!

Urfaspor için büyük avantaj!
banner206
PTT 1.Ligde şampiyonluk için mücadele eden sarı-yeşilli ekibimiz Şanlıurfaspor’un rakipleri dün puanlar kaybetti.

Şanlıurfaspor’un takipçisi olduğu Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka’ya 6-5 yenilirken, Osmanlıspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 3-1 mağlup oldu. Bir diğer takip ettiğimiz Antalyaspor’un kendi sahasında ağırladığı Altınordu’ya 3 puanı bırakmasıyla Şanlıurfaspor’a deyim yerindeyse gün doğdu. 42 puanla 6. Sırada bulunan Şanlıurfaspor bugün Gap Arena stadyumunda ağırlayacağı Samsunspor’u yenmesi halinde 3. Sıraya yerleşecek.

 

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART!

Şanlıurfaspor’un rakiplerinin dün aldıkları sonuçlarla sarı-yeşilli ekibe büyük avantaj doğduğunu söyleyen Şanlıurfaspor icra kurulu üyesi ve taraftardan sorumlu yönetici Kemal Süt, taraftara çağrıda bulunarak takımı gelip stadyum içerisinde desteklemeleri gerektiğini söyledi. Süt; “Ligde yakın takipçisi olduğumuz Antalyaspor, Osmanlıspor ve Adana Demirspor yenilerek puan kaybettiler. Dolayısıyla Samsunspor maçı bizim için çok daha büyük önem kazandı. Bütün Şanlıurfalıları bu maça davet ediyoruz, birlikten kuvvet doğar, gelip Şanlıurfaspor’u desteklesinler.” Dedi.

 

PASSOLİG ALACAKLAR DİKKAT!

Şanlıurfa’da vatandaşların Süper Lig takımlarının passoliglerini aldığını söyleyen Süt; “Hemşerilerimiz Süper ligdeki Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımların passoliglerini alıyorlar. Alınan her passolig o takıma katkı olarak geri dönüyor. O yüzden tüm Şanlıurfalıları kendi şehirlerinin takımı olan Şanlıurfaspor passoligi almalarını istiyoruz. Bu takımın veya herhangi bir takımın passolig kartıyla tüm maçlara girilebiliyor. Dolayısıyla taraftarlardan ricamız kendi takımlarının passoliglerini alırlarsa kendi takımlarına destek olurlar.” Şeklinde konuştu. Öte yandan Şanlıurfaspor, bu akşam saat 19.00’da Gap Arena stadyumunda Samsunspor’u ağırlayacak. Bu zorlu mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.

 

Kaynak: utv.com.tr

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195