Title of a News Article

Urfaspor için flaş gelişme...

Urfaspor için flaş gelişme...
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün, maddi krizde bulunan Şanlıurfaspor için bir iş adamı ile sponsorluk için görüşme yaptığı öğrenildi. 

TFF 2. Lig'de mücadele eden ve tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Şanlıurfaspor'un yeni sezona başlayıp başlayamayacağı spor kamuoyunda büyük merakla bekleniyor. Yaklaşık 10 Milyon TL ile yabancı futbolcu ve yerli futbolcular ile teknik heyetin borçlarını kapatarak yeni sezon için transfer tahtasını açmayı planlayan Sarı-Yeşilli ekip, bu parayı bulamadığından dolayı henüz somut bir adım atılamadı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Şanlıurfaspor'a sponsor bulmak için bir iş adamı ile görüştüğü öğrenildi. Eğer anlaşma sağlanması durumunda Urfaspor'un borçları sponsor sayesinde kapanabilecek ve Sarı-Yeşilli ekip, yeni sezon için lige yeni transferler ve yeni umutlarla başlayabilecek. 

Sporseverler, zamanın daralmasından dolayı Vali Erin ve Başkan Beyazgül'e seslenerek, "Çok zamanımız kalmadı, biran önce marka değerimiz olan Urfaspor için gerekli adımlar atılsın. Biz Urfaspor'un yeniden eski günlerine kavuşarak, şampiyonluk yolunda mücadele etmesini bekliyoruz" dediler. (URFASTAR) 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis
Reis - 4 yıl Önce

Bence vali bey başkan Tayyip Erdoğan'a destek olması için Nihat Özdemir'e söylese sponsor olarak Limak çimento fabrikası en uygunu olur

HRÜ
HRÜ - 4 yıl Önce

Teşekkürler sayın valim.

SIRADAKİ HABER

banner195