Title of a News Article

Urfaspor için toplandılar

Urfaspor için toplandılar
banner206
 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim'in geçtiğimiz günlerde yaptığı destek çağrısının ardından, Bakan Fakıbaba'nın önderliğinde toplanan yetkililer sarı yeşilli ekibe destek sözü verdi. Şanlıurfaspor yarın borçlarının ödenmesinin ardından yeni transferlerle sözleşme imzalayabilecek.

Ekonomik sorunlarla boğuşan Şanlıurfaspor'da Kulüp Başkanı Emin Yetim, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada eski borçlardan dolayı transfer yapamadıklarını ve başta Bakan Fakıbaba olmak üzere tüm yetkililerden destek beklediklerini söylemişti.

Yaşanan bu gelişmeden sonra bazı açılış ve temaslarda bulunmak üzere kente gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, dün hem kulüp yetkilileri hem de Vali Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Akyürek ve İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir ve ilçe belediye başkanları bir araya geldi. 

Yapılan görüşmelerin ardından kulübe 2 milyon liralık bir yardım yapılacağı, 2 milyon liralık kısmın da kulüp yöneticileri tarafından karşılanacağı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından sarı yeşilli ekip, devre arasında kadrosuna katmak üzere anlaştığı 5 isimle sözleşme imzalayabilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 08:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz kırkayak
Cengiz kırkayak - 6 yıl Önce

Urfa spora vekiller destek çıksın

SIRADAKİ HABER

banner195