Title of a News Article

Urfaspor için yeni gelişme...

Urfaspor için yeni gelişme...
banner206

Şanlıurfaspor Kayyum heyeti ve medya mensupları borç batağında bulunan kulübün kurtarılması, mevcut alacaklıları ikna etme ve 5 ya da 12 Ocak'ta yapılacak genel kurul toplantısında güçlü bir yönetim yapısının oluşturulması adına başlattığı çalışmaları sürdürüyor. 

Kayyum heyeti ve bazı medya mensupları bu anlamda yürütülen çalışmalara destek amacıyla bugün Vali Abdullah Erin'i ziyaret etti. 

Görüşmede, eski Kulüp Başkanları Emin Yetim, Fethi Şimşek ve Mehmet Yılmaz'ın Şanlıurfaspor'dan alacaklarına dikkat çekildi. Yaklaşık 30 milyon liraya yaklaşan bu borcun hibe edilmesi konusunda Vali Erin'den destek istendi. Vali Erin'in cep telefonuyla ulaştığı Emin Yetim alacaklarını hibe edeceği yönünde söz verdi.

Fethi Şimşek, daha önce katıldığı bir televizyon programında Valilik, Büyükşehir, STK'lar ve işadamlarının desteğiyle güven veren bir yönetim yapısının oluşması halinde borçlarını hibe edebileceğini sözünü vermişti. 

Kulübün TFF gelirlerine alacaklarından dolayı tedbir koydurduğu, karşılıksız çek verdiği suçlamalarıyla karşılaşan Mehmet Yılmaz'ın da Şanlıurfaspor'un yaşatılması adına aynı tavrı ortaya koyması isteniyor. 

Kayyum heyetinin bundan sonraki amacı Fethi Şimşek, Mehmet Yılmaz ve kulüpten alacakları bulunan diğer eski yöneticileri Vali Abdullah Erin'le yemekli bir toplantıda buluşturmak olacak. Emin Yetim'in yanı sıra alacaklarını hibe edenlere Şanlurfaspor'un yaşatılmasına katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verilmesi planlanıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195