Title of a News Article

Urfaspor ile ilgili şok gelişme...

.

Urfaspor ile ilgili şok gelişme...
banner206
Şanlıurfaspor'a Boluspor'dan sorunlu ayrılan Hakan Arslan transferi ile ilgili transfer yasağı yolda... Sarı-Yeşilliler, eğer belirlenen süre içerisinde Boluspor Kulübüne 1 Milyon 600 Bin TL para yatırmazsa transfer yasağı alacak. 
Boluspor'dan sorunlu bir şekilde yollarını ayırarak Şanlıurfaspor ile anlaşan Hakan Arslan olayında sona gelindi. Boluspor ile Şanlıurfaspor arasındaki Hakan Arslan davasına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik müdahil oldu. Hakan Arslan’ın 2013-14 sezonu sonunda Boluspor’la sözleşmesini tek taraflı feshederek Şanlıurfaspor’a transfer olması hem kendini hem de Şanlıurfaspor’u zor duruma sokmuştu. Urfaspor’un 1 yıl transfer yasağı almasının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik olaya el attı. Boluspor yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Bakan Faruk Çelik, 1.600 Milyon TL karşılığında uzlaşılmayı kabul ettirdi.
Tarafların uzlaşması nedeniyle Boluspor – Şanlıurfaspor arasındaki Hakan Arslan davası düşecek. Şanlıurfaspor transfer yasağı almayacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195