Title of a News Article

Urfaspor ilk defa bu hale geldi

.

Urfaspor ilk defa bu hale geldi
banner206

Şanlıurfaspor, son 4 sezondur mücadele ettiği PTT 1. Lig'de son haftalara doğru ilk defa küme düşme potasına girdi. Ligde ilk 2 yarışı bir hayli kızışırken, küme düşme potasında da ligde kalma savaşı yaşanıyor.

 

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig'de 29. hafta karşılaşmaları bugün tamamlandı. Şanlıurfaspor sahasında  şampiyonluk mücadelesi veren Alanyaspor'a 2-0 yenilerek iyice kümedüşme korkusu yaşamaya başladı. Üst üste alınan Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor  mağlubiyetleriyle taraftarını iyiceüzen Sarı-Yeşilli ekip, kendisi gibi küme düşmemek için mücadele eden Denizlispor'un deplasmanda Adana Demirspor'u 2-0 yenmesi ile birlikte 29 puanla 16.sıraya yani küme düşme potasına geriledi. Son sırada yer alan Karşıyaka da, sahasında Giresunspor'u 2-1 yenerek puanını 22'ye çıkartırken, haftayı mağlubiyetle kapatan Kayseri Erciyesspor ise26 puanla 17. sırada yer aldı.

Son 4 sezondur ilk defa ligin sonlarına küme düşme potasına giren Şanlıurfaspor, sevenlerini endişelendirmeye başladı. İki haftadır mağlubiyetlerle büyükşok yaşayan Sarı-Yeşilliler, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile deyim yerindeyse ölüm kalım maçına çıkacak. Bu maçı kazanması  ligde kalma durumunda  büyük bir avantaj elde edecek olan Şanlıurfaspor, aksi bir sonuçta taraftarına korkuyu arttıracak.

 

Adanaspor, Süper Lig'e çıktı gibi...

Bu arada ligde fırtına gibi esen Adanaspor, haftayı deplasmanda alınan 2-1'likBoluspor galibiyetiyle kapattı. Puanını  59'a yükselterek liderliğini sürdüren ve en yakın rakibine 7 puan fark atan Turuncu-Beyazlıların, Süper Lig'e çıkmasına kesin gözle bakılıyor.

 

Alanyaspor iddialı

Şanlıurfaspor'u deplasmanda 2-0 yenen Alanyaspor, Kardemir Karabükspor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmesiyle birlikte 2. sıraya yükseldi. İlk 2 yarışını sürdüren Karabükspor, 51 puanla 3. sıraya geriledi. Denizlispor'a sahasında 2-0 kaybederek ilk 2 yolunda büyük yara alan Adana Demirspor ise, 46 puanla 4. sırada yer aldı. Balıkesirspor, Giresunspor, Elazığspor, Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Yeni Malatyaspor ve Göztepe de Play-Off için yarışıyor.

 

PTT 1. LİG'DE 29. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI...

1461 TRABZON         3 - 1    VARTAŞ ELAZIĞSPOR          

BOLUSPOR     1 - 2    ADANASPOR A.Ş.     

GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR  1 - 1    KARDEMİR KARABÜKSPOR 

ALTINORDU A.Ş.        0 - 0    BALIKESİRSPOR        

ŞANLIURFASPOR       0 - 2    MULTIGROUP ALANYASPOR          

KAYSERİ ERCİYESSPOR         0 - 2    ALİMA YENİ MALATYASPOR          

KARŞIYAKA    2 - 1    GİRESUNSPOR          

ADANA DEMİRSPOR 0 - 2    DENİZLİSPOR

SAMSUNSPOR          2 - 1    GÖZTEPE A.Ş.

PTT 1. LİG PUAN DURUMU 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195