Title of a News Article

Urfaspor istediğini aldı

Urfaspor istediğini aldı
banner206
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, 32. Hafta mücadelesinde Lider Manisaspor’a konuk oldu. Urfaspor, zorlu deplasman 1 puanla ayrıldı.
TFF 2. Lig Beyaz grup mücadeleleri bugün oynandı. Ligde inişli çıkışlı bir oyun sergileyen Şanlıurfaspor, şampiyonluk mücadelesi veren ve en yakın rakibine 15 puan fark atan Lider Manisaspor ile karşılaştı. Urfaspor ilk yarıda yediği gole ikinci yarıda karşılık verdi. Manisaspor’dan puan koparan sarı yeşilli ekip ligde kalma yarışındaki umuduna devam etti.

Mücadelenin 10. Dakikasında ev sahibi takım Mehmet Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol ilk yarının da sonucu oldu. İkinci yarıya daha istekli başlayan Şanlıurfaspor aradığı golü dakika 65te Can Erdem'le buldu. 
lider Manisaspor puanını 77 yaparken, Şanlıurfaspor ise aldığı bu önemli beraberlikle 25 puanla 15. Sırada yer aldı.

Maçın son dakikalarında gol arayışlarını sürdüren her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı. 

Mümin Özkasap Sosyal Tesislerinde saat 15:00'da başlayan mücadeleyi Abdullah Volkan yönetti.

Beyaz grupta alınan sonuçlar ve puan ise şu şekilde

MANİSASPOR'UN İLK 11'i

Sertaç Çam,Ahmet Kesim,A. Emir Alagöz,Hakan Barış,R. Burak Yılmaz,Zahit Fındık,Ferhat Yazgan,Mehmet Yılmaz,Erhan Kara,Kemal Rüzgar,Ömer Kahveci

ŞANLIURFASPOR'UN İLK 11'i

Hakan Canbazoğlu,Galip Güzel,Gökdeniz Varol,Mehmet Taşcı,Turgut Doğan Şahin,Mustafa Çakır,Yunus Emre Gedik,Can Erdem, H. Cihan Avcu,Onur Kolay, M. Raşit Yöndem

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2021, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195