Title of a News Article

Urfaspor Karadeniz'de fırtınaya kapıldı!

Urfaspor Karadeniz'de fırtınaya kapıldı!
banner206
Şanlıurfaspor, konuk olduğu Karadeniz'de fırtınaya kapıldı.

Ligin 25. haftasında Hekimoğlu Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Şanlıurfaspor farklı yenildi. Eski Urfasporlu Batuhan Karadeniz'in, 3 gol attığı mücadelede ev sahibi takım Hekimoğlu Trabzonspor Şanlıurfaspor'u 6-2'lik gibi farklı bir skorla yenerek sahadan galip ayrıldı. Ligin son sırasına demir atan Şanlıurfaspor, son haftalarda flaş bir çıkış yaparak alt sıradan kurtulmuştu. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Erzincanspor'a 1-0 mağlup olan sarı yeşilli ekip, bugün ligin 2. sırasında yer alan ve play- off mücadelesi veren Karadeniz ekibi Hekimoğlu Trabzonspor ile karşılaştı. ilk yarıyı 1-0 önde kapatan ev sahibi takım, ikinci yarıya fırtına gibi başladı.

Mücadelede skorda ve fiziki üstünlüğü koruyan Hekimoğlu Trabzonspor Batuhan Karadeniz (3), Oğuz Kocabal (1), Burhan Eşer (1) ve Musa Aktaş (1) golleriyle sahadan 6-2 galip ayrıldı. Şanlıurfaspor'un gollerini ise Yunus Emre Gedik ve Onur Kolay kaydetti.

Puan tablosunda Şanlıurfaspor'un üstünde bulunan Gümüşhanespor deplasmanda Sancaktepe'yi 1-0 mağlup ederek 17. sıraya yükseldi. Niğde Anadolu FK ise kendi sahasında Çorum FK ile 0-0 berabere kaldı.

Temsilcimiz, Karadeniz deplasmanından puan alabilseydi eğer düşme potasından çıkarak 16. sıraya yükselecekti. 

Büyük şansı kaçıran Urfaspor ligin son sırasına demir atarak taraftarlarını üzdü. 

URFASTAR

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195