Title of a News Article

Urfaspor Kulüp Başkanı'ndan flaş açıklama...

Urfaspor Kulüp Başkanı'ndan flaş açıklama...
banner206

TFF 3. Lig'e düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanı Nihat Çakır, "Süreçte artık son virajdayız, sözün bittiği yerdeyiz, artık söz verilen nakti yardımların ortaya konup eyleme geçme vaktidir" dedi.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, Türkiye Futbol Federasyonunun liglerin 12 Haziran'da başlama kararı almasını değerlendirerek, "TFF’nin aldıgı karar, Türk futbolunun ve Urfaspor’umuzun hakkına hayırlara vesile olsun diyelim !
Son günlerde spor bakanımızın açıklamalarıyla kamuoyunda pozitif bir beklenti hasıl olmuştu.
TFF , aldıgı bu kararla beklenti içine sokulan spor kamuoyumuz , büyük bir hayal kırıklıgı yaşadı!" diye ifade ederek, şunları kaydetti;
Bu kararların yani 2. 3. ve BAL liglerinde onbine yakın insanın aynı anda yakın temasta bulunacak olması ve salgının böyle hafife alınıp böyle bir karar alınması, ülkemizin ve vatandaşlarımızın salgın sebebiyle bu kadar gerilip bu kadar kısıtlamalara maruz kalmasının, TFF nezninde,toplumu tatmin edecek haklı bir sebebi,haklı bir açıklaması mutlaka olmalıdır.
Sonuç olarak bu virüs musibeti sebebiyle 2. ligde kalma adına Şanlı takımımıza bir şans doğmuştu olmadı hakkımıza hayırlısı diyelim.
Biz yönetim kurulu arkadaşlarımızın bu zor süreçte,görev alma sebebi Urfasporumuzun kapanmasını önleyip yerli yabancı futbolcu alacaklarını yapılandırıp transfer tahtasını açabilmek yeniden eski güzel günlere dönebilmek içindi.
Bizler bu duruşumuzda,inancımızda hiç bir değişiklik , hiç bir umutsuzluk yoktur,sayın valimiz , sayın BŞBB’ nımızın yardım ve destekleri ile urfasporu yaşatma girişimlerimiz sonuna kadar devam edecektir.
3 milyona varan ilimizde uyuşturucu alkol vs kötü alışkanlıkların panzeri gençliğe ışık olan onbinlerin ilham kaynağı Urfasporumuzu yaşatma adına tüm şehre,umutsuzluk yok deyip , Urfaspor için kenetlenmeye çağırıyoruz.
Süreçte artık son virajdayız, sözün bittiği yerdeyiz, artık söz verilen nakti yardımların ortaya konup eyleme geçme vaktidir.
Tüm gelişmeleri siz sevgili urfaspor taraftarlarıyla anbe an paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kul
Kul - 4 yıl Önce

Allah yar ve yardımcımız olsun ama bu başkanımız inş çözmeye vesile olacak ben inanıyorum urfalıların faturalarına 5 tl yansıtılsa 1 yıl sonra ikinci ligteyiz bu kadar basit

inan
inan - 4 yıl Önce

şanliurfaspor bizimdir herkes artik tasin altina elini koymasi lazim tūm urfa halki destek verme zamani neyazikki 3.lige dūśtuk bizler taraftar olarak bizi derinden ūzmustur herzaman urfasporun ve baskanimizin yanindayiz saygilarimla fanatik63

SIRADAKİ HABER

banner195