Title of a News Article

Urfaspor lig bitmeden garantiledi...

.

Urfaspor lig bitmeden garantiledi...
banner206

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı lider Menemen Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Sarı-Yeşilli ekip, en yakın takipçisi Etimesgut Belediyespor'un yenilmesiyle birlikte ligin bitimine 1 hafta kala Play-Off'a kalmayı garantiledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 33'üncü haftasında deplasmanda lider Menemen Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Geçen hafta sahasında Tokatspor'a 2-1 yenilerek Play-Off'u zor duruma koyan Sarı-Yeşilli ekip, İzmir deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı.

Ağırlıklı olarak orta saha mücadelesiyle geçen karşılaşma, 0-0'lık sonuçla sona erdi.

Menemen şampiyon oldu

Bu sonucun ardından Menemen Belediyespor, ligin bitimine 1 hafta kala 68 puanla şampiyonluğunu ilan etti. İzmir temsilcisi, önümüzdeki yıl TFF 1. Lig'de mücadele edecek.

Etimesgut yenildi, Urfaspor garantiledi

İzmir deplasmanından 1 puanla dönmeyi başaran Şanlıurfaspor, aynı haftada en yakın takipçisi Etimesgut Belediyespor'un deplasmanda Sivas Belediyespor'a 8-1 kaybetmesi ile Play-Off'u garantilemiş oldu. Puanını 55'e yükselterek Etimesgut Belediyespor ile puan farkını 3'e çıkaran Sarı-Yeşilli ekip, yakın takipçisiyle ikili averajda üstün olduğu için ligin bitimine 1 hafta kala Play-Off'a kalmayı başardı.

Bu arada Play-Off'â kalan diğer takımlar ise Karagümrük, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Tuzlaspor oldu.

Tokat ve Gençler küme düştü

Bu arada TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tokatspor ve Darıca Gençlerbirliği, haftayı yenilgiyle kapatan küme düşen takımlar oldu. Grupta küme düşecek diğer takım ise, son haftada belli olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195