Title of a News Article

Urfaspor maçına odaklandılar

Urfaspor maçına odaklandılar
banner206

 Evinde oynadığı maçta Karşıyaka'yı 3-1 mağlup ederek ikinci yarıya moralli başlayan Adanaspor, tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaştı. Adanaspor, bu hafta evinde ağırlayacağı Urfa’yı da devirmeyi planlıyor.

Teknik direktör Güvenç Kurtar ile çıktığı ilk maçta güçlü rakibi Karşıyaka'yı 3 golle devirmeyi başaran Adanaspor bu sonuçla düşme hattından birkaç basamak uzaklaştı. Taraftarların ilgi gösterdiği maçı değerlendiren teknik adam Kurtar, "Genç futbolcularıma şans verdim. Beni mahcup etmediler. Onları kutluyorum" dedi.

 

ADANA İÇİN KAZANÇ

Karşılaşmaya iyi başladıklarını, çeşitli goller kaçırdıklarını anlatan Kurtar, "İlk gölü bulunca rahatladık. İkinci golü de bulduk ancak rakip de gol atınca biraz zorlandık. Maçın sonlarında üçüncü golü de attık, mutluyuz. Karşılaşmada taraftarlarımız da takıma büyük destek oldu. Bundan sonra iyi futbol oynayıp, genç futbolcularımızı geliştirirsek Adanaspor için büyük bir kazanç" şeklinde konuştu.

 

ŞANLIURFA MAÇI

Bu maçı unuttuklarını ve bu hafta sonu yine evlerinde karşı karşıya gelecekleri Şanlıurfaspor maçına odaklandıklarını söyleyen Kurtar, "Takım bir günlük iznin ardından çalışmalara bugün başlayacak. Zor bir maraton bizleri bekliyor. Yeni transferlerimiz inşallah bu hafta hazır hale gelecekler. Belki bir transfer daha yapabiliriz" şeklinde konuştu. (sabah)

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195