Title of a News Article

Urfaspor şampiyonluk için kolları sıvadı

.

Urfaspor şampiyonluk için kolları sıvadı
banner206

Şanlıurfaspor, yeni sezonda 2. Lig’de şampiyon olarak yeniden TFF 1. Lig’e çıkmayı hedefliyor.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor’da merakla beklenen kongre sonuçlanırken bundan sonra naısl bir yol izleneceği merakla bekleniyor. Kulüp Başkanlığına yeniden Emin Yetim seçilirken, hedefin şampiyonluk olarak belirlendiği öğrenildi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin fabri başkanlığında 2. Lig’e şampiyonluk parolası ile start vermek isteyen Şanlıurfaspor Yönetimi, öncelikle hoca sorununu çözmek istiyor. Sarı-Yeşilliler, geçtiğimiz sezon 2. Lig’de mücadele eden Ankaragücü’nü şampiyon yaparak TFF 1. Lig’e yükselten Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile prensipte anlaştı.

 

İmza yakın

Şanlıurfaspor Yönetiminin, Denizlispor başta olmak üzere birçok kulübün peşinden koştuğu İsmet Taşdemir ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

 

Güçlü kadro kurulacak

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Şanlıurfaspor Yönetimi, 2. Lig’e güçlü bir kadro ile başlamayı planlıyor. 2. Lig’de misafir olarak kalmak isteyen Sarı-Yeşilliler, öncelikle iskelet kadroyu koruyup Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in raporu doğrultusunda yapacağı nokta transferlerle bomba gibi bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Urfaspor Yönetiminin, geçtiğimiz yıllarda yapılan yanlış transfer politikalarından ders alarak, transferlerde ince eleyip sık dokuyacağı öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükrü
Şükrü - 7 yıl Önce

Kardeşim eğer büyük takım olmak ve yükselmek istiyorsak önemli olan çok transfer yapmak değil öncelikle sağlam bir şekilde alt yapı oluşturmak olmalı hedef

SIRADAKİ HABER

banner195