Title of a News Article

Urfaspor Sivasta dondu...

Urfaspor Sivasta dondu...
banner206
 TFF 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor deplasmanda Sivas Belediyespor maçına çıktı.  Oldukça soğuk bir havada oynanan maçta Urfaspor sahadan donarak ayrıldı. 

Ligde istikrarsız bir grafik çizen Şanlıurfaspor Şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Kamuoyu tarafından destek görmeyen Urfaspor yönetimi ise ısrarla takımın başında durmaya devam ediyorlar. Tff'ye borcu olduğu için transfer tahtasını açamayan ve ekonomik kriz yaşayan Urfaspor da işler rayında gitmiyor. 

Karşılaşmanın ilk golü ev sahibinden geldi. 35. Dakikada Alperen Pak takımı adına golü attı ilk devrenin son dakikasında Sivas temsilcisi 2.golü Alpay Koçanlı ile bulurken Şanlıurfaspor uzatma dakikalarında Can Erdem ile penaltıdan golü attı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıya beraberlik için rakibine baskı kuran Urfaspor aradığı golü atamadı ve ardından kalesinde 3. Golü gördü. Sivas Belediyesporu rahatlatan golü  Emrah Bedir 85. Dakikada Atarak Galibiyeti Perçimledi . Maçın Son Dakikalarında Urfaspor Bir gol Daha Atmasına Rağmen Puan Almaya Yetmedi.

HAKEMLER: Batuhan Gültek, İlker Ayten, Sinan Bilen
SİVAS BELEDİYESPOR: 41. Serkan Demirol, 8. Berkay Öztuvan, 20. Güray Gazioğlu, 21. Serkan Yavuz, 22. Alperen Pak, 35. Ali Aydın, 37. Kerem Kaya, 39. İbrahim Sürgülü, 67. Alpay Koçaklı, 78. Mustafa Aydın, 93. Ömer faruk ermeç

ŞANLIURFASPOR: 1. Ömer Kahveci, 24. Emre özkan, 4. Samet Akaydın, 13. Mehmet Taşçı, 8. Oğuzhan Türk, 5. Aykut Akgün, 17. Halil İbrahim Tuna, 26. Halil köçer, 10. Sercan Kaya, 20. Ömer Bozan, 14. Can Erdem

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195