Title of a News Article

Urfaspor Sportif Direktörü iddialı!

.

Urfaspor Sportif Direktörü iddialı!
banner206
 Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Saffet İşler, Alanyaspor deplasmanından puan veya puanlarla döneceklerini söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Saffet İşler, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor  maçından çok kötü bir yenilgi aldıklarını ve bunun telafisini Alanyaspor deplasmanından alacakları iyi bir sonuçla yapacaklarını belirtti.

Yeni Malatyaspor karşısında kötü bir yenilgi aldıklarını anımsata Saffet İşler, “Bu maçı zaten söylemeye gerek biel yok. Çünkü maçı seyreden herkes maçın bu skorla bitmesini tesadüflerle bağdaştırır. Biz sadece son vuruşlarda başarısız olduk, bu nedenle kaybettik. Fizik olarak takım iyi bir yerlere geldi. Milli takım maçları nedeniyle verilen ara bizim için çok önemliydi, Alanyaspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Alanyaspor deplasmanından puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum, çalışmalarımızı da bu şekilde sürdürüyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı babe
urfalı babe - 8 yıl Önce

yaw Allah aşkına bu sportif direktör ne ayak o zaman futbol şube sorumluları ne iş yapıyor doldurun kulübe tüm cepbank sahiplerini ortalık hiç iyi değil Allah urfaspora yardım etsin ve bu adamı ve 56 mihe denen adamı bir an önce uzaklaştırın oraya ibrahim demirkan gibi genç ve çalışkan adam yeter hem parasıyla hem bedeniyle yapar bu işi....

SIRADAKİ HABER

banner195