Title of a News Article

Urfaspor Süperlig takımıyla oynuyor

.

Urfaspor Süperlig takımıyla oynuyor
banner206
 Şanlıurfaspor, üçüncü etap kamp çalışmalarına devam ederken yarın Süper lig temsilcisi Karabükspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Düzce Topuk yaylasında çalışmalarına devam eden PTT 1. Lig temsilcisi Şanlıurfaspor, yarın saat 17:00'de Süper lig temsilcisi KARDEMİR Karabükspor karşısına çıkacak.

Topuk yaylasında kamp yapan iki ekip yarın karşıkarşıya gelecek. 

Sarı Yeşilli ekip, bu sezon kampında oynamış olduğu 3 hazırlık maçından Kasımpaşa ile 1-1, Adanaspor ile 2-2 berabere kalmış. Kuveyt A Milli takımını ise 2-0 mağlup etrmişti.

Dördüncü hazırlık maçına çıkacak olan sarı yeşililerde Teknik Direktör Cihat Arslan, Fizik ve kondisyon çalışmalarını tamamladıklarını bundan sonra oynayacakları hazırlık maçları ile takımın durumunu daha net göreceklerini ifade etti. 

Öte yandan Şanlıurfaspor'un yarın hazırlık maçıyapacağı KARDEMİR Karabükspor'da sezon başıhazırlıklarını Düzce Topuk yaylası Fenerbahçe tesislerinde yapıyor.

Şanlıurfaspor ile birlikte kampta Karabükspor ve Gaziantep B.B.Spor'da yer alıyor. 

Dörtlü turnuva Cumartesi başlıyor

Öte yandan sarı yeşilli ekip, Ankara'nın Polatlıilçesinde yapılacak dörtlü turnuvaya katılacak.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde organize edilen turnuvayaŞanlıurfaspor, Galatasaray, Şekerspor ve Malatyaspor takımları katılacak.

16-17 Ağustos tarihlerinde oynanacak turnuvada ilk gün yarı final maçları ikinci gün ise üçüncülük maçı ve Final maçları oynacak. 

2 Gün sürecek organizasyonda eşleşmeler ise yarın netleşecek. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195