Title of a News Article

Urfaspor tam gaz

 Urfaspor tam gaz
banner206

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde yoğun bir tempoyla çalışıyor.

PTT 1. Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Şanlıurfaspor, yeni sezon kampının 1. etabına Bolu Termal Otel’de devam ediyor. Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Sarı-Yeşilliler, günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u Süper Lig’e çıkaran Cihat Arslan, Urfaspor’u da hedeflediği başarıya ulaştırabilmek adına yoğun çaba sarf ediyor. Disiplininden asla taviz vermeyen Arslan, futbolcularına uyku düzenlerinden beslenmelerine kadar birçok uyarılarda bulunuyor.

 

Arslan kamptan memnun

Tempoyu yavaş yavaş arttıran tecrübeli teknik adam, kamp ortamından memnun olduğunu söyledi. Yeni bir takım ve yeni bir heyecanla çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayarak, "Potansiyeli yüksek ve şehrin futbola aşık olduğu bir camiada çalışmak çok güzel. İyi transferler yaptık. Takımda kalan çok değerli oyuncularımız var. Bu birlikteliği Bolu'da güzel bir tesis ve ortamda pekiştirmek istiyoruz. İyi bir çalışma ortamımız var. İyi yolda ilerliyoruz” dedi.

 

"Gurur duyulacak bir takım izleteceğiz"

Arslan, taraftarın desteğine sezon boyunca ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, "Ben Şanlıurfaspor'u tercih ederken zirveye oynayacak bir takım sağlamak amacındaydık. En önemli mesele yarışabilecek bir takım ortaya çıkarmak. Şehrin bütünleşebileceği taraftarın takımın arkasından gelebileceği bir takım ortaya çıkarabilmek. Ondan sonra zaten hedef koyabiliriz. Hedefe ulaşabilecek kadro yapısını oluşturmanın peşindeyiz. Şanlıurfaspor taraftarına gurur duyabileceği bir takım izleteceğiz" şeklinde konuştu.

Bu arada Şanlıurfaspor’un Bolu’da sürdürdüğü 1. etap kamp 25 Temmuz:’da sona erecek. Sarı-Yeşilliler, 26 Temmuz’da ise İstanbul Recep Tayyip Erdoğan stadında Kasımpaşa ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195