Title of a News Article

Urfaspor taraftarına güveniyor

 Urfaspor taraftarına güveniyor
banner206

GAP Arena’da yaşanan çim sorunu nedeniyle bu sezon evinde oynaması gereken 3 maçı da başka illerde oynayan Şanlıurfaspor, ligin 8. haftasında oynayacağı Manisaspor maçını taraftarının önünde oynayacak. 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, zorlu karşılaşma öncesinde Sarı-Yeşilli taraftarlara ‘Passolig Kartınızı alın’ çağrısında bulundu.

PTT 1. Lig’de zirveyi ele geçirmek için çaba gösteren Şanlıurfaspor, 1. Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te GAP Arena’da Manisaspor ile kozlarını paylaşacak. 14 puanla 5. sırada bulunan Sarı-Yeşilliler, taraftarının desteğiyle bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

 

Çiçek’ten çağrı

Şanlıurfaspor’un Manisaspor karşısındaki en büyük kozu hiç şüphesiz ki taraftarı olacak. GAP Arena Stadyumundaki çimlerin yanması nedeniyle iç sahada oynaması gereken 3 maçı Antep ve Elazığ’da oynamak zorunda kalan Şanlıurfaspor, Manisaspor maçıyla bu sezon ilk defa Urfa’da taraftarının karşısına çıkacak. Manisaspor maçına ilişkin açıklamada bulunan 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, taraftarlara seslenerek, “Taraftarlarımızın bu maçta stadyumu doldurarak takımlarına şampiyonluk yolunda destek vermelerini bekliyoruz. Bunun için herkesi Cumartesi günü GAP Arena’ya davet ediyoruz” dedi.

 

“Taraftarlar kartlarını alsınlar”

Passolig olmadan statlara girişin yasak olduğunu belirten 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek,  “Taraftarlarımız nüfus cüzdanları ve 15 lira kart ücreti getirerek birkaç dakika içerisinde kolayca Passolig kartını alabilirler. Taraftarlarımızın sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçında takımlarına destek olabilmeleri için Passolig kartlarını biran önce almalarını tavsiye ediyoruz. Şanlıurfa olarak sporu çok seven ve çok genç bir nüfusa sahibiz, bundan dolayı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bundan sonrada takımımızı yalnız bırakmayıp tüm maçlarına giderek, 90 dakika boyunca centilmen bir şekilde destek verelim” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195