Title of a News Article

Urfaspor taraftarlarına büyük şok

 Urfaspor taraftarlarına büyük şok
banner206

Şanlıurfaspor’da 10 taraftara 1 yıl maçlara girmeme cezası ve 500 TL para cezası verildi. 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor’un, PTT 1. Lig’in 14. Haftasında kendi evinde ağırladığı ve 1-1 berabere kaldığı Giresunspor maçında ‘küfürlü tezahürat yaptığı’ iddia edilen 10 taraftar hakkında işlem yapıldı. Bu maçın ardından polisler tarafından ifadesi alınan 10 taraftara, 6222 sayılı "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun" çerçevesinde 1 yıl maçlara girmeme cezası verildi. Ayrıca her bir taraftara 500 TL de para cezası verildi.

Bu karara tepki gösteren taraftarlar, “Tribünlerde 90 dakika boyunca centilmence takımımızı destekledik. Ağzımızdan kesinlikle bir küfür falan çıkmadı. Ama ne hikmetse 1 yıl ceza ve para cezası aldık. Sahaya giren taraftar 1 yıl ceza alıyor, biz neden böyle bir ceza aldık, anlam veremiyoruz” dediler.

 

Aktosun: Sahipsiz memleketiz  

 Bu arada Şanlı Taraftar Grubu Başkanı Kerim Aktosun da, taraftar üyelerine verilen bu cezaya tepki gösterdi. Aktosun, yaptığı açıklamada, “Bugün maalesef arkadaşlarımıza resmen ceza kestiler. Burada bizim ne kadar sahipsiz bir memleket olduğumuz ortada, kimse bunu unutmasın bu takımın sahibi Urfaspor taraftarıdır. Cefa çeken bu taraftar bu cezayı hak etmedi. Şanlıurfaspor taraftarları olarak bunu yapanları Allah’a havale ediyoruz. 10 tane kardeşimiz ceza yedi, bu arkadaşlarımızın yerine tribünde daha da güçleneceğiz, yıkılmayacağız, biz Urfasporluyuz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 17:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 9 yıl Önce

urfa spora agzı kokan maddeciler gelip zarar veriyo bide neymiş küfür etmedik nenem etdi heralde küfür agzı açlıktan kokan beleş maça girmek için dernege kayıt oluyo dernekte bakın dernegimizin bu kadar üyesi var die baliciyi maddeciyi alıp maça getiriyo bi dünya para cezası aldı urfa spor agzı kokan beleşçiler yüzünden utanmazlar gelmeyin böle olanlar maça

serhat arslan
serhat arslan - 9 yıl Önce

Murad senin agzin süt kokuyo o zMn gelde sanada biraz madde verelm

SIRADAKİ HABER

banner195