Title of a News Article

Urfaspor taraftarlarından flaş çağrı...

Urfaspor taraftarlarından flaş çağrı...
banner206

Şanlıurfaspor taraftarları, Twitter'da örgütlenerek, Şanlıurfaspor'un yok olmamasını talep ettiler.
Tarihinin en zor günlerini geçiren, maddi kriz içerisinde bulunan ve matematiksel olarak 2. Lig'den düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor'un taraftarları sosyal medya hesabı Twitter'de seslerini yetkililere duyurmak istediler.
Twitter'de örgütlenerek #şanlıurfasporuyaşatalım şeklinde bir hashtag oluşturan sarı-yeşilli taraftarlar, şehrin önde gelen isimlerini de etiketleyerek yaptıkları paylaşımlarla Şanlıurfaspor'un yok edilmemesini istediler.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır ve Şanlıurfaspor eski yönetim kurulu çok sayıda isim ile eski Urfasporlu oyuncularında destek verdiği #şanlıurfasporuyaşatalım hashtagı altında çok sayıda paylaşım yapıldı.

KULÜP BAŞKANI ÇAKIR'DAN ÇAĞRI
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, Urfaspor'un 10 Milyon TL ile ligde tutunabileceğini belirterek, "Şanlıurfaspor öyle bir çınarki onun kurumasına sebep olup devrilmesi aleni şekilde sessiz kalıp bekleyenler o gövdenin altında en önce ezilecek olanlar onlar olacaktır.Tüm şehri,tüm yetkileri bu çınarın gölgesinde toplanmaya bir olmaya davet ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 02:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz Kirkayak
Cengiz Kirkayak - 4 yıl Önce

Yeter artık Urfa sporumuzu hep birlikte beraber destek olalım

SIRADAKİ HABER

banner195