Title of a News Article

Urfaspor telafi peşinde

 Urfaspor telafi peşinde
banner206

Şanlıurfaspor, bugün saat 19.00’da GAP Arena Stadyumu’nda küme düşme hattından kurtulmak isteyen Denizlispor’u ağırlayacak. Sarı-Yeşilliler, Denizli’yi yenerek Altınorduspor mağlubiyetini telafi etmek istiyor.

Haftayı 1-0’lık Altınorduspor mağlubiyeti ile kapatarak Play-Off sınırı dışına çıkan  Şanlıurfaspor, ligin 30. Haftasında küme düşmeme mücadelesi gösteren Denizlispor’u ağırlayacak. Sarı-Yeşilliler, Denizli maçının ilk antrenmanını Pazar günü İzmir’de yaptı. Buca Tesisleri’nde Denizli maçının startını veren Sarı-Yeşilliler, dün de kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla hazır hale gelerek maç saatini beklemeye başladı.

 

Şimşek: “Hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yaptığı açıklamada, Altınorduspor yenilgisinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, “Hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık, bundan dolayı çok üzüntülüyüz. Artık bu maç geride kaldı, bunu unutup önümüzdeki maçlara odaklanmak istiyoruz” dedi.

Denizlispor ile zorlu bir maça çıkacaklarını vurgulayan Şimşek, “Rakibimiz küme düşmemek için oynuyor. Ancak biz de Play-Off’a girebilmek için mücadele ediyoruz. Kimsenin durumu bizi ilgilendirmiyor. Denizlispor maçını kazanıp hem Altınordu mağlubiyetini telafi etmek hem de yeniden Play-Off potasına girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195